tazeanne290424 Kızlar oğlum 24 aylık tuvalet eğitimi vermek istiyorum siz neler yaptınız deneyimlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var
mamhrsn tazeanne290424 Bol sabır tavsiye ediyorum 😂😂😂bu 1 haftadır bezsisiz ama ben benlilten geçtim ömrümün belkide dönüm noktası bu arada benim oğlumla aynılarmış kolaylıklar versin inşallah Rabbim ❣️
tazeanneyimbennn tazeanne290424 bayadır ben öğretmeye çalışıyorum öğrendi de. Lazımlığa götür sık sık,boxer al onu giydir. Dışarıda yanına da taşınabilir pisuar al.
tazeanne290424 mamhrsn Amin ben de bir kaç güne başlamayı düşünüyorum biraz korkuyorum açıkçası ama büyük tuvaletini yaparken belli ediyor falan bakalım inşallah zorlanmayız size de sabırlar ve kolaylıklar diliyorum 😂
mamhrsn tazeanne290424 bolca baksır veya kilot al atlet al ilk 2 gün banyo kapısında yattım, süründüm makina belki günde 10 kez çalıştı. İnan kuruttum, kuruttum giydirdim 10 alt üst çamaşırı .🫢🤫
tazeanneyimbennn tazeanne290424 bebeğim 25 aylık ben geçen yazdan beri yavaş yavaş öğretmeye başladım 1 aydır bıraktık bezi