nnoktaa iremkg koltuk altınızı neyle alıyorsunuz. Ben beyaz tenliyim ağda epilatör kullanınca bordo/mor karışımı değişik bir renk oluyordu. Ne zamanki lazer yaptırdım o zamandan sonra o renk değişimi geçti. Şu an yıllardır işlem yaptırmadığım içim renk eşitsizliği olmadı.
Nacafa iremkg ben bir ara düzenli olarak sivenonun beyazlatma etkili deodorantını ve the ordinary glikolik asit kullandım hansigi işe yaradı bilmiyorum ama çokta yoğun olmayan kararma baya azaldı
Selin3434 iremkg bende bu konudan çok rahatsızım ama arkadasın dediği doğru epilasyon rengi açıyor ben de yaptırıcam
Asyaveannesi04 iremkg Bende burda bekleyeyim lazer yaptırmıştım zaten bembeyazdı kol altım. 2.gebeliğimde karardı 🥲
eslemomss İkinci gebeliğimi yaşıyorum 32+5 oldum koltuk altlarım kararmış daha önce hiç böyle olmamıştı sanırım ya kilodan ya da hamilelikten kaynaklı evde doğal yöntemlerle nasıl beyazlatabilirim tavsiyesi olan varmiii
1Dost -Cedric- evet. Karbonda siyah maske sürüp lazerle cildin içine yolluyorlar. Bblde sorun odaklı. Kılcal damar ton eşitsizliği roza vs
-Cedric- 1Dost siz kol altına Bbl dediğiniz işlemden mi yaptırdınız? Faydası oldu mu acaba ? Benimde gebelikten sonra kol altım da tüy olmamasına rağmen koyu ton kaldı. Sıfır kol giymeye utanıyorum
1Dost -Cedric- hayır ben yüzüme yaptırdım ama ton eşitleme kırmızılık leke azaltmada tek seansta görünür sonuç aldım. Bence kolaltında yapılıyorsa iyi gelir demek istedim. Doktorla konuşup görüş alabilirsiniz seansına 8 bin verdim
1Dost -Cedric- yüz daha geniş bi bölge ve daha çok sorun var gözenektir kılcal damardır evet yüzüm çok acıdı. Ama koltuklaltı küçük bi alan çabuk biter