Minniemouse12131415 Kızlar yakın zamanda taktıran ve çıkarak var mı acaba? Devlet hastanesinde bu işlem yapılıyor mu? Özelde ne kadara taktırdınız ne kadara çıkarttırdınız? Ve deneyimlerinizide paylaşır mısınız? Tavsiye ediyor musunuz?
Nacafa Minniemouse12131415 ben özelde taktırdım kendiliğinden çıkmıştı. Şimdi devlet hastanesinde bir doktorla konuştum implantı alıp gidince takıyorlarmış. Yaşadığınız yerde gidip doktorla konuşun
Nurci Minniemouse12131415 Kasım ayında taktırdım memnunum devlet hastanesinde taktırdım kendim eczaneden alıp götürmüştüm
hlymlt Minniemouse12131415 eczaneden alıp devlet hastanesinde taktırdım kan alıp gebelik testi yaptılar önce takıldı sonra hiç acı vs olmadı 3 ay oldu memnunum
ikizlerinannesiiyimm Minniemouse12131415 Hayır sadece özelde olunuyor ve pahalı die biliyorum ve aşırı adet duzensizligi oluyor kilo alımı fazla
brnaz Minniemouse12131415 2 3 ayda bir regl oluyorum ekstra iştah yapmadı. Eczaneden alıp devlette taktırdım bir doktorla görüşün takarlar mutlaka