zamansumisali_ Kızlar sorumu başlıkta belirttim Benimkinin en sevdiğim huyu özel günlere önem veriyor en sevmediğim huyu da şu ki çok erken uyuyor işi gereği çok yoruluyor bazen sohbet edecek vaktimiz hiç olmuyor özlüyorum 🥲
Nissy zamansumisali_ En sevdiğime çok sayarım, seçemedim. 🫠 En sevmediğim teknolojik aletlere olan sevdası. Bir şeyin teknolojik aleti varsa eğer kesinlikle bizde olmalı, manuel asla yapamayız. Ev resmen dijitalleşti. 😅
myavokado zamansumisali_ çok bilmisligi sevdiğim huyu da Yok bu aralar her şeyine gıcık oluyorum adet dönemim olduğu için artık bakışımdan bile anlıyor adetim geldiğini 😅😅😅
Sadekahvekalpben zamansumisali_ Sevdiğim huyları merhametli anlayışlı canayakın yardımsever birisidir eşim. Sevmediğim huylarıda terazi burcudur kendisi söylüceklerim bu kadar🫣😁😁😁
patlakprezervatif myavokado şöyle oluyor bir kere küstüğümde ailemin yanına yolladım o sayılıyor mu 😄
asilazmazbalkokmaz patlakprezervatif Her şeyi nazara bağlama hızımız. 😹 Kimin nazarına geleceğiz hayatım tabiki eşimin hatası 🤓