Aysima58 Kızlar kimyasal gebelik geçirdim kanama oldu ama Beta tekrar yükselişe geçti doktorun biri iğne biri kürtaj dedi beta şuan 55 kese gözükmüyor muhtemelen bir doku parçası kaldı sizce kürtajmi iğne mi denemeliyim kürtajdan çok korkuyorum
amansallagitsin Aysima58 ilk gebeligimde sekiz haftalıkken kalbini filan dinlemiştim bir kc kere sonra arkasından kanama eşlik etti ama düşük olmasın dıe kalçadan iğne oldum hap kullandım serum yedim ama kalbi durdu kürtajla aldılar yani kürtaj korkulucak bir durum yok anestezi ile oluyorsunuz 10 filan sürüyor sonrasında ağrı oluyor tabi ağrı kesici iğneler yapılıyor öyle yani iğne olayı nasıl oluyor onu bilmyrm
Lovemoombaby Aysima58 mutlaka hurma yemenizi öneririm bi yerde okumustum kalbi durmuş ve sabah kürtaj olacakmıs kadın hurma yedigi icin kalp atısi devam etmis doktorlar bile şaşrimiş sabah bebeği alacaklarmıs ama kalp atişi varmiş neyse olay biraz dağinik anlattm kuru hurma yiyin yine de
UrbanMom Aysima58 ben yasamadim ama arkadaşım yasadi. İş yerinde kimseye söylemediği için o haliyle çalışmak zorunda kalmıştı ama öyle cok kötü halde gelmedi aksama kadar dayanmıştı. Niye soylemedi derseniz yargılanmak istemedi bebegi istemedi.
Aysima58 amansallagitsin tamamen mi uyusturdular hicbisey hissetmediniz mi burdaki doktorlar sadece sprey sıkıyormus arkadasim oldu o çok zor resmen içini kaziyorlar dedi acile gittiğim doktor değer düşük kesede göremedim iğneyle sonlandiririz dedi
amansallagitsin Aysima58 genel anestezi aldım ben komple baygındim 10 dk surcek dedi o kdr sürdü zaten yani ben öle çok kötü olmadım sadece ameliyattan sonra ağrım oldu adet agrisi gbi ağrı kesici yaptılar öle azalmıştı ağrı
amansallagitsin Aysima58 başka bı doktor daha gidin emin olun bı doktora bağlı kalmayın ben üç doktor gezdim
Aysima58 benbenimm sunmadilar doktor resmen azarladi yat kürtaj yapicam 15 dk sürer sadece spreyle uyusturcam diye çok korkuttu
benbenimm Aysima58 başka doktora git canım bence canlı canlı yaptırma arkadaş iki kere oldu biri canlı canlı oldu neler çekti ikinci de uyuttukar 5 dakika sürmedi
Aysima58 Lovemoombaby değerlerim sağlıkli ilerlemiyor kanamada geçirdim zaten gebelik olma ihtimali sıfır bir küçük hücre kaldı o yükseltiyor diye dusunuyorum
kukule Aysima58 bende çok korkuyordum ama hiç ağrım olmadı iğne agrılı oluyor diye biliyorum o yüzden kürtaj öneririm