edagul6034 Bebeğim iki aylık uyku problemi yaşıyoruz aynı durumdan müzdarip olan varmı varsa neler yapıyorsunuz
anne232 edagul6034 O dönemlerde herkesin yaşadığı şeyler büyüyor dünyayı keşfetmeye başlıyor uyumak istemiyorlar
umos_ edagul6034 benim kızımda 2 aylık ana kucagında 10-15 dk uyuyo kucakta uyuyo yanına yatıyorum yatakta memeyle uyuyo biraz böyle böyle günü bitiriyoruz ama şu saat oldu hala geçemedik tam uykuya🤦🏻♀️ ben perişan o perişan🤦🏻♀️
hulyaakhan edagul6034 hepimiz yaşadık aynı şeyi kimi erken kurtuldu kimi daha geç. 8 ay uğraştım uyku düzeni için. Gündüz uykuları Max 30 dk geçmezdi. Çok şükür düzeldi. Dokuzuncu ayda düzene girdik. Şu an 12 aylık düzen devam ediyor.
hulyaakhan edagul6034 uyku öncesi rutin oluşturdum gündüz bez değişimi yatak odasına gidiş gibi akşam da her uyku öncesi duş ve masaj yaptım.. uyumasa da odadan çıkarmadım ışık açmadım uyku zamanı olduğunu anlasın diye.
turkkahvesiggg hamak alın hamakta 4-5 saat gece kesintisiz uyuyordu bebeğim bazen 6 saat bile uyuyordu