minigim1105 Kızlar bebeğim hiç bana düşkün olmadı öyle peşimden ağlamadı son günlerde artık eşim annem yada kv kucağına aldığında tekrar bana gelmek istemiyor sırtını çeviriyor ister istemez üzülüyorum hala beni annesi olarak görmüyor
mrscakir minigim1105 sizden ayrı geçirdiği bir zaman oldu mu. Doğduğundan beri sürekli yakamda olmak isteyen bir kızım var ama ablamın kızları var 9-11 yaşlarında ilk gördüğü an bana gelmek istemez hep onlarla oynamak ister ama bir süre sonra yine yakamda biter 😶 yani özlediği için falan belki ilk etapta benim kızım gibi size gelmek istemeyebilir yada çalışıyorsanız falan belki onlara alışmıştır.
ipeksiiimom minigim1105 annesi olarak görmez olur mu hic. Sürekli yan yana olduğunuz için sıkılıyordur. Kızım bana aşırı düşkün ama babasi gelince satıyor beni😂
minigim1105 mrscakir yok bütün gün beraberiz öylr kolay kolay da bırakmam bırakırsamda 3-4 saat içinde gelirim
patimum minigim1105 sizin her zaman orada onunla olacağınızı biliyor. Siz zaten hep varsınız onun için diğer insanlar farklı geliyor. O yüzden size gelmiyordur üzmeyin kendinizi siz onun annesisiniz hiç olur mu öyle şey 🤍