HELELEKADIN Ssulecyvz oğlumda vardı doğduğunda kanında enfeksiyon çıktı yoğun bakımda yattı 2 aylıkken boynunda saç bitiminde sağ ve solda farkettim doktora götürdüm ultrasonla bakıldı ve enfeksiyon sonrası olabileceğini zamanla geçeceğini söyledi doktorumuz dediği gibi oldu.
Ssulecyvz skp geçmiş olsun bizimde hastalıktan sonra boynunda çıktı iki taraftada biri indi biri kaldı ultrason çektiler takip yazıldı ama doktor normal oluyor bu yaşlarda çocuklarda dedi ama ben onu orda gördüğüm için kötü oluyorum
Ssulecyvz HELELEKADIN bizimde kanda enfeksiyon çıktı zaten hastaydı bi baktım şişmiş götürdüm normal diyorlar ama öyle kaldı orda boynunu kaldırınca baya belli oluyor
HELELEKADIN Ssulecyvz doktora gösterdiniz mi ? Geçici ama hemen geçmez bizde 2 3 ay sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ve dokununca elinin altında sağa sola kayar
metinmemmedzade HELELEKADIN merhaba benimde bebegim 2 aylik sag boyinda fark ettim bu gun cok korkuyorum. Ciddi bir sey olurmu??
HELELEKADIN metinmemmedzade bizde enfeksiyon sonrası oluşmuştu zamanla geçti ultrasonla muayene ediliyor mutlaka doktorunuza danışın bakılsın ensede boyunda ki genel de tehlikeli olmuyot ama takipli olması gerek.
oglum_ Bizde boyunda vardı bikaç ay önce hastanede yattık iki hafta lenfleri şişmişti enfeksiyon tedavisi uygulandi geçti çok şukur