ciceksincicek Kızlar bebeğimi sağımla besliyorum arada mama da veriyorum 3 saate anca acıkıyor bazen ilginç şekilde 3 saat sonra 60 cc içiyor bazen de 120 yada 90 az mı her bebek farklı biliyorum da sormak istedim .
nurasln ciceksincicek bilir kişi değilim ama benimki 2.5 aylık mamayla besliyorum sağım da yapiyodum ama şimdi maalesef miktarı azaldı doktor bu ay az kilo aldığını s9yledi bir kilo alması gerekirken 700 gram almış miktarı artırın dedi 3 saatte bir 90 veriyorduk şimdi 3 saatte bir 100 veya 110 gibi artırın dedi arada 120 de içiyor ama her bebek farklı tabi buna rağmen kilo alimi yeterli değilmiş
nurasln ciceksincicek bu arada moraliniz bozulmasin kilo alımı gayet iyise miktara takılmayın benimkinin gazı reflüsü var bazen kusuyor bazen huzurrsuz oluyor gazdan dolayı bırakıyor falan değişiyor yani
ciceksincicek nurasln kilo alımı iyi de zaten aylık 600, ile 1000 arası alması gerek ki sizin ki de almış ayrıca bebeğiniz içiyorsa verin
nurasln ciceksincicek gazı müsaade etttigi sürece veriyorum diğer türlü bazen bırakıyor o da gecicek inşallah