benibenibihetirni Işçi bayramimiz kutlu olsun kızlar bizlerde evlerde iş yaparak bir hayat mücadelesi güzellikle veya yogrunlukla hayati devam ettiriyoruz hepimizin kutlu olsun emekçi kadınlar 💕💕❤️🌹
nnoktaa benibenibihetirni işçilere tatil iken biz annelere niye tatil değil? Anneler günü yaklaşıyor. Niye tatil değil 😂
Nissy nnoktaa Memur olmayıp tatil olanlarda var ama, işçiler genelde çalışıyorlar maalesef. 🥲 O yüzden öyle söyledim yoksa eşimde memur değil ama tatil 😅 Anneler için izin hiç yok, full time ☺️
myavokado nnoktaa boşuna dememişler cennet anaların ayaklarının altında diye bana biri hamileyken kendinle vedalasmayi unutma demişti bu sözü şuan çok iyi anlıyorum
nnoktaa myavokado yaaa ne kadar mantıklı bir sözmüş kendinle vedalaşmayı unutma.. tuttum bu sözü. Ama gerçekten öyle. Vedalaşamadan ayrıldık muhtemelen..
benibenibihetirni myavokado vllha doğru o hastane kapısından çıkınca bu kadar zor olacagini tahmin etmiyodum hamiliyeken herşey toz pembe gözüküyordu gözüme hahahah
nnoktaa Nissy evet doğru söylüyorsunuz. Karşımda büyük bir site inşaatı var. İşçiler bugün de yağmur çamur demeden çalışıyorlar.
nnoktaa Nissy en çok üzüldüğüm son derece lüks bir site. Her anında her aşamasında var ama içinde yaşayamıyor belki de hiç yaşayamayacak..
benibenibihetirni nnoktaa hayat ne kadar garip değil mi gel gör ki yapan kişileri begenmezler yollarda görseler oysaki onların elinden geçiyor rabbim herkese en iyisini versin
nnoktaa Nissy aslında adalet olsa.. mesela havadan sudan para kazananlar yerine insanlar alın teriyle kazanabilse