Simgeege Merhaba anneler ❤️ Demir damlası yani daha çok kullanılan tabirle kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz? Sağlık ocağından verilirken etki göstermesi için emzirmeden 1 saat önce verdikten sonra da 1 saat emzirmemek gerekli denmişti. Doktorumuz Purferroyu tavsiye etti onu aldık fakat kullanımı konusunda tereddütte kaldım🤷♀️ Bilgisi olan,kullanan varsa yardm lütfen🙋♀️ ❌ Ayrıca bazı doktorlar demir ilacının kan değerleri iyiyse vermenin gerek olmadığı görüşünde, fakat demir takviyesini 1 yaşından sonra çocuklarda görülen demir eksikliği olmaması için verilmesi gerekiyormuş. ❤️
deletedmom4842 Simgeege Kan tahlili yapıp gerek görülmese bile ilerisi için kan ilacı kullanmak gerekiyor
Berra Simgeegemrb bendim kızım mamayla beslenıyor mamada demır oldugu ıcın vermedım çünkü kabız oluyordu . Kan tahlılı yaptırdık sınırda cıktı basladım bence kullanın
Simgeege [bilinmeyen] acaba daha 4 aylık değil mi bebiş 4 aydan sonra başlanıyor çünkü bi sorun isterseniz.
Simgeege Ozlem35 Yok tereddüt etmedim kullanımı konusunda bilgim yok 1saat kuralı onda da geçerli mi acaba diye
Aaylin Ben de purferro aldim ama benim ikizlerin ikisinin de inanilmaz midesini bulandırdı, damlatmamla öğürüp tükürmeleri bir oluyor, nasil verecegimi sasirdim.
ElifAlya Simgeege bende guzel bir kan demir ilaci arayisindayim az kaldi bizimde kullanmamiza. Ne kadar fiyati?
Burcu5825 Saglik ocagi bizede verdi vegaferon diye bi damla.. Ama bebegime asiri derece de gaz yapti cocuk surekli agliyordu sabaha kadar uyuyan bebegim artik uyumaz oldu. Damlayi kestikten sonra bebegim rahatladi. Artik vermemeyi dusunuyorum. Acaba gaz yapmayan kan ilaci varmi?
Simgeege Burcu5825 Bize doktorumuz sağlık ocağının verdiğini kullanmamızı kabız ve gaz yaptığını söyledi. Purferro hem içerik olarak temiz hemde yan etkisi yok denemenizi öneririm👍🏻