buseeymenyalmankulah Bebeğim 3 ay 9 günlük sık sık kakasını 1 haftaya yakın sürede yapıyordu ama bu sefer 9 gün oldu daha yapamadı rahatsız olduğu belli ıkınıyor sürekli böyle durumlarda neler yapıyorsunuz önerilerinizi alabilir miyim?
lenakor buseeymenyalmankulah ben güzelce karnına masaj yapıyordum sonra tek dizime yüzüstü karnı dizime gelecek şekilde yatırıyordum sırtından sıvazlayıp aşağı doğru patpatlıyordum sonra bebişin bacaklarını karnına çekip kucağımda aşağı yukarı salınıyordum
senyasemin buseeymenyalmankulah bebeğim 32 günlük çok güzel kaka yapıyordu günde 3.4 kere yapıyordu 2 gündür yapmıyor ıkınıyor ama yapmıyor
buseeymenyalmankulah senyasemin anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diyorlar ama bebeğimin 9 gündür yapmayıp rahatsız olduğunu da görünce sormak istedim annelere yoksa genel olarak 3-5 günde bir yapıyor
dilan132 Bize 29 günlüğüz ve aynı sorunu yaşıyorum 1 gün yapmıyor 2. Günü yapmış oluyor ama çok huzursuz uykular kaçık durumda aynı zamanda meme reddide yaşıyorum bundan kaynaklı olma ihtimali var mı acaba?
buseeymenyalmankulah dilan132 biz de ay geçişlerinde meme reddi yaşıyoruz 2. Ayda da oldu 3. Ayda da oldu zıplayarak piş piş söyleyerek bir şekilde emzirmeye çalışıyorum onunla alakası var mı bilemiyorum hiç