mervebzdmr Sevgili anneler gerçekten çocuğunuzu her gün yıkıyor musunuz 😅 ne kadar sürede yıkıyorsunuz
nnoktaa mervebzdmr oğlum kış bebeği. Yenidoğan döneminde çok sık yıkamadım. Cildinin ph dengesini bozmamak için.
UrbanMom mervebzdmr yazın dogdu oglum doktor her gun yıka ama her gun şampuan kullanma demisti. Uykuya geçirmeden once yıkarsanız cok güzel uyuyor.
alpsey mervebzdmr bebeğim kış bebeği olduğu için haftada 1 yıkadık ve her yıkamamızda şampuan kullanmıyorum duru suyla da yıkıyorum şuan 3 ay 22 günlük
ikrahifa Nisan 16 da doğdu kızım 2.veya 3 kere yıkadık bende her gün yıkanır mı diye düşündüm ama 🤷♀️ oda sıcaklığı baya iyi çünkü
arzu38arzu mervebzdmr göbeği düştü 2 güne bir yıkadık. Cok nadir 3. Güne kaldıgı oldu ocakta doğdu evin ısısı iyiydi
kuzey1803 mervebzdmr martta doğdu göbeği düştüğü giibi iki günde bir yıkadım suyu çok seviyor rahatlıyor biz beraber giriyoruz müsline sarın çok iyi geliyor ve korkmuyorlar bazen kuvetinde bazen duşta kucağımda beraber yıkanıyoruz ☺️
kulun_biri mervebzdmr yaz bebeğiydi göbek bağı düştükten sonra 2 günde bir ilk aydan sonra her gün uyku öncesi yıkamıştık. Ama şampuan her gün kullanmadık. Haftada iki kez fln kullandım