Dpr Kuzular bebeğim 7 aylık desteksiz uyumuyor ve gece sabaha kdar 2 saatte bir 1 saatte 1 uyanıp meme emip uyuyor memeyide 2 dk bile emmeden uyuyakalıyor tekrar uyku saatimiz 10 sabah uyanma saati 08.15 gece uyumadan da karnı tok olsun diye 9 gibi yoğurt yedirip uyutuyorum desteksiz uyumaz asla napmalıyıö bilmiyorum bu gece sık uyanmaları beni tüketti artık
My_son Dpr 5 aylik bebegim yanliz değilmişim emzirmeyip sallamaya devam ediyorum bu sefer daha cok agliyo memeyi alinca susuyo. Nasil birakcak bilmiyorum bende
Happiness87 Dpr tam da bu konuyu araştırıyordum. 5 ay 26 günlük. 3 gündür gece bir saat demeden uyanıyor sallayıp uyutmaya çalışssam yıkıyor ortalığı. Memede hemen uyuyor. Önceden böle değildi. 4 5 saat uyurdu ne yapacağım bilmiyorum.
OzlemAlisa Dpr 7 ay 21 gunluk bebegim, desteksiz uyuyor besigine koyuyorum uyuyor gunduz 3 uyku 1+1+30 dk seklinde. Gece 8.30 da uyur. Ama o 2 saatte bir uyanmalara çözüm bulamadim olmuyor uyanip emip uyuyo. Tek care gece beslenmesini kesmek galiba. Onada kiyamiyorm bilmiyorum napicaz🥺
iki-bal-kiz-annesi Dpr aç kaldığı ıcın aglıyo meme yetmiyor gece kalkıp bır kere mama versenız hıc uyanmaz
pilavustutavuk Kaç aylıkken başladı bu sorun Biz tam 4.cu aya girmemizle başladı Ve şuan tam 7.5 aylık,sanki bu postu ben açtım ,harfi harfine aynı şeyleri yaşıyoruz,meme vermezsemde gözü kapalı bir şekilde ağlıyor
Dpr pilavustutavuk aynen asla sakinleşmiyor emmeden 4-5 aylarda başladı buna 5. Ay atağı çok zor belkide ondandır diyprum biri bize bi çare sunsun 😂
Dpr Happiness87 araştırma sonucu bşy buldunuz mu acaba uyku eğitimi mi vermek lazım gerçekten oda bu inatla çok zordur birde şu aralar herşeyi ağlayarak yaptırmaya başladı bana bu bebek daha 7 aylık ya bunun için çok erken değil mi istediğini yapmadığım zaman yırtınıyor nefesini tutuyor
NhnFsli Aynı durumdayız 6ay 28 günlğk kızım benimde 1 saate bir uyanıp emmeden uyumuyo bende tükendim valla uykusuzluktan ben dişe yoruyorum valla baska bişey gelmiyor aklıma
12svg OzlemAlisa gündüz uykusu az degil mi 2.5 saat uyuyor. 3/3.5 saat diyorlar belki gündüz tam uyuyamadigindan gece uyumuyordur
Dpr iki-bal-kiz-annesi ama bu dönem de beslenmeyi Kesenler bile var bilmiyorum uykusuzluktan ölcem artık
OzlemAlisa Dpr once kendi yatagmda poposuna pat pat vurarak uyuttum 1 hafta falan sürdü alismasi agladkca elimle hafif salladm geri biraaktm sacini oksadm sakinlestrdm geri pat pat yaptim. Sonra yavas yavss tempoyu dusurdum sonra hepten bıraktım. Sonra besigne koydum besiginde hafif pat pat yaptim cok istemedi ztn. Aglamaya baslaynca pisss pisss dedim.besigin basnda bekledm beni gordu devamli yani. Oyle oyle alsti
Eslem51 Dpr ya benımkide 7,5aylık 1haftadr aynı sorun ve benımki meme reddi yapıyor aylardır ınat ettım emecek onceden gece emerdi 1haftadr uykudada drenıyor ve sık sık uyanıp ağlıyor kafayı yıcem gunduz uykusundada bunu yapıyor uyutuyorm yarım saat snra ağlıyor sadece banyo yaptrırsam daha az uyanıyor gece 10saat gunduzde ıkı gunduz uykusu var
Bahar1425 Dpr benim bebeğim de 5.5 aylık 4. Ayda başladı saat başı kalkıyor emmeden uyuyor sallıyorum emzik veriyorum yok illa meme olacak. Sabah 6 da karga bokunu yemeden uyanıyor 😀 artık çok gergin oluyorum bu durumdan. Eşim kalkıyor ben bakıyım diye kalksan ne yapacaksın mememi vereceksin diye ona kızıyorum.gözlerimden yaşlar akıyor yanıyor uykusuzluktan. Sütüm de çok birikmiyor memede bu durumdayken akım 9.30 da yatıyor pirinç unu maması yediriyorum 2 saat uyuyor sonra birer saat arayla uyanıyor artık sinirleniyorum 3 den sonra kalkıp tv izliyorum
havvaguzey 8 aylık bire-bir aynı dertlerden muzdaripim bu zamana kadar izinliydim beraber uyur uyanırdık şimdi işe başlayacağım ve bu gece utanmaları ile ne yapacağız bilmiyrm
Hipekozsk Dpr benim oğlum 14 aylık oldu hala her gece aynı durumdayım 🙋 en son geçen sene uyudum galiba 😂
Mickeymouse OzlemAlisa ne kadar sürdü acaba ? Benim oğlumda 7 aylık memede uyuyordu yatağında ninni acıyorum yanında oturuyorum huzursuz olunca pat pat yapıyorum ama 1 bazen 1,5 saat sürüyor. Hic alışmayacak gibi. Bir hafta oldu.