barismom Bereninannesi__ ayy hiçbirini sevmiyorum sihirli değneğimiz olsa ya da parmağımız şık diye hepsi oluverse😭
Niyesordunbucevabi Bereninannesi__ en sevdiğim ev işi yemek yapmak 🍲 En sevmediğim ise çamaşır katlayıp yerleştirmek ve ütü yapmak
ikiyavruskaannesi Sevmediklerim; Çamaşır katlamak Bulaşık Makinesi boşaltmak Ütü yapmak Sevdiklerim; Foşur foşur banyo ve balkon yıkamak😅
somurtkansirin Bereninannesi__ hiç birini sevmiyorum, ama evin temiz ferah derli toplu olmasını çok seviyorum 😅 istemeye istemeye yapıyoruz hergün ne yapalım
Bereninannesi__ somurtkansirin valla diyorlar ya bide bu erkekler bütün gün evde ne yapıyorsunuz diye bi gün onlara bıraksak altından kalkamazlar 😅
Tatlican Bereninannesi__ Ütü, cam silme dahil herşeyi seviyorum. Tekbirşeyi seviyorum bulaşık makinesi boşalmayı.
Marianne Bereninannesi__ hiçbirini sevmiyorum. Kadın kılıfındaki erkeğim aslında. Dışarı salsınlar öyle bir para kazanırım ki. Ev işi hiç bana göre değil.
kdkdkj Bereninannesi__ En sevdiğim yemek ve temizlik. En en en sevmediğim çamaşır katlamak. Çamaşır katlama makinesi olsa ilk ben alacağım o derece 🤣
Bereninannesi__ kdkdkj ay cam silmeyi ve çamaşır katlamayı bende hiç sevmiyorum söyleyelim de bizim için acil üretsinler 😅
Asyaveannesi04 Bereninannesi__ en sevdiğim foşur foşur banyo yıkamak mutfak, en sevmediğim ütü hiç ütü yapmadım 🤣🤣 eşimde o iş
umaybeng yaa çamaşır katlamak sevilmez onu anlıyorum da temizlik yapmaya nasıl tercih edilir aklım almıyor temiz çamaşırları katla koy dolaba 😂 yada ben temizliğin her türlüsünü yapmaktan nefret ediyordum ondan galiba
Bereninannesi__ umaybeng dini ya bencede ama bende sevmiyorum çamaşır katlamayı ya bide cam silmeyi çamaşır katlamaya tercih edenler var ayy bide boydan camlarsa hiç hiç çekilmez 😅
boncuk_29 Bereninannesi__ sevmediğim ev işi banyo yıkamak ( çamaşır suyu saniyesinde beni tıkıyor boğuluyorum) ve ev silmek(koltuk cek halı kaldır aman yarabbi ) en cok sevdiğim cam silmek çamaşır yıkamak ütü yapmak ev süpürmek
Bereninannesi__ boncuk_29 bacım cam silmeyi nasıl seviyoruz ya hele bide Boydansa hiç çekilmez valla 😅
Prensesannesii___ Bereninannesi__ ütüyü sevmem onun dışında açarım müziğimi dans ederek yaparım işlerimi 🤣
Gokturkmom Bereninannesi__ Sevdiğim ev işi yok😁Belki yemek yapmak olabilir sevmediğimse çamaşır yıkamak-katlamak-ütülemek 🧺