nisanbhr Haziran başında bebeğimin ilk yaş gününü kutlayacağız ve il dışında ailelerin yanında olacağız. Süslemeler için önerebileceğiniz bir site veya marka var mı? Ayrıca neler yapılabilir kutlama için önerilerinizi beklerimm 💞
aleyezgn nisanbhr ben ankaradayım burada çok güzel parti malzemeleri var oradan alacağım isim olarak tam bilmiyorum ama konseptimiz pembe karnaval belki fikir olur
simseklivekalpli nisanbhr dogumgunu.konseptm instagram sayfasından yaptırdık biz arkadasımla. Memnun kaldik
suheyla92 nisanbhr herseyi internetten alan ben suslemeleri alamadim icime sinmedi kirtasiyeden rakamli ve dinozorlu kocaman balon ve balon pompasi aldim mr. diy’den de suslemeleri aldim. Balonlar happy birthday yazisi duvar susu masa ortusu ve cesitli suslemeler almistim
nisanbhr suheyla92 kırtasiye işi için pek vaktim yok ama olsa keşke seçe seçe almak güzel tabii. Ben de pembe arka plan ile balon, yazı vs almayı düşündüm. Bir de bu bebeklerimn yüzünün olduğu minik bayraklar var cupcake için vs onu istemiştim
aleyezgn nisanbhr kızılaydaki sevdiğim yer ezgi parti diye bir yer birde şey var bigpartystore ikisde çok güzel ve fiyat olarak uygun herşeyi bulursunuz
simseklivekalpli nisanbhr rica ederim, onlar örnek konsept atiyor, siz ekleme çıkarma yapıp sayıları belirliyorsunuz 🌸
numbkt Ankarada gimat gross var onun tam yanında party mağazası var çeşit çok. Online ise partince sitesi var ordan aldım herşey çok güzeldi fiyat olarak da iyiydi o siteyi gözüm kapalı öneririm paketlemesi kargosu okadar iyi bi site ki..