cilekli_soda Kızlar yaz geliyor çok şükür 🌸kendimiz içinde paylaşalım bir şeyler hangi ürünleri kullanıyorsunuz son zamanlarda neler aldınız yaz için krem allık ruj bikini mayo kıyafet elbise tatiller nereye link atın üstüme
cilekli_soda cilekli_soda diyetteyim ham kakao tozu 2.ürün 1 tl diyor kullananlar var mı sipariş vereyim diyorum güneş kremi geçen yıl loreal kullandım ama değiştirmeyi düşünüyorum gözeneklerim siyah noktam var
Nissy cilekli_soda Yaz için pek bir şey almadım henüz. Güneş kremi olarak Shiseido, allık olarak Clinique kullanıyorum. Ruj olarak Maybelline ve Mac önerebilirim. Bikini ve mayo için Calzedonia ve Oysho favorim. 🥰
Hilalll9595 cilekli_soda kiko Gloss ve lipp balm stokluyorum yatırımlarımı onlara harcıyorum 🤣🤣🤣🤣 yazlık alışverişi moda Eva sayfasından yapıyorum aslında bir yerde sabit değilim kıyafet olarak nerde ne hoşuma giderse alırım mayo olarak kızımla kombin yapıyorum ahaha LC çocuk bölümünden ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣
cilekli_soda Nissy ilk kez duydum güneş kremi markasını yağlı hissi falan bırakıyor mu yüzümü aydınlatsın istiyorum birazda