tmu Merhaba güzel anneler bebeğim 8 buçuk aylık mantara dönük pişik oldu doktora gittik kremler verdi bir hafta kullanın dedi kullandık ama hiç iyileşme olmadı iki hafta oldu acaba bu durumu yaşayan anneler çözüm önerir misiniz
patimum tmu hangi ilaçları verdi benim bebeğimde yaşadı 10 günde geçti kremlerden hariç altını açınca bol bol havalandırdım bide her gün duş aldırdım.
Fnscns tmu açık gezidirdik çişini kalasını yaptı sağa sola ama başka türlü geçiremedim bir de travazol krem çokk iyi geldi fusix ve haöazing de kullandım aynı zamanda hepsinden günde iki kere sürdüm bu şekilde mantara dönük pişikti geçti en kötü gece açık bıraktım
birkartanesii tmu biz doktorun verdiği ilaçlar dışında sürekli havalandırdık, beyaz sabunla yıkadık bir de ben her altını kremlemeden önce saç kurutma makinesi ile orayı iyice kuruttum. Şu an ilerlemesi durdu. Bir de doktorumuz yediği şeyler yapıyor pişiği dedi.
tmu sevgiynk bizimde kremlerin faydası olmadı sarı kantaron sürmemizi istedi eczaneden aldık bir onu da deneyeceğim