Yakın zamanda oğlum ameliyat oldu burda birkaç kez yazdım belki sizlerde denk gelmişsinizdir çiş yapamama problemi vardı başta üroloji bel zinciri mr’ı istedi anestezili yazmış keşke dediler ilaçlı olsaydı yazık çocuğa bizde dedik böyle dedi Dr neyse damar yolu bulunursa çok zor değil ama benim oğlumun 16 yerinden denemişler lütfen yanlış anlamayın bunu sizleri korkutmak için yazmıyorum ki her bebeğin damar yolunda sanırım böyle olmuyor oğlum biraz tosbik hep zorlanıyorlar neyse işte gaz ile bayıltıp icerde anestezi vermişler çektiler verdiler bize çocuğu uyanması bir buçuk saat felan sürdü ama sonrasında elhamdülillah sorun yaşamadık sonra sonucumuz kötü çıkınca tüm vücut mr beyin cerrahı istedi o tüm vücut olduğu için biraz uzun sürdü ve beni de aldılar kaç bölge ise ona göre dk değişiyor sadece beyin ise çok uzun sürmez 15 20 dk da çekerler diye düşünüyorum tabii ben yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum işin ehli biri varsa daha doğru bilgi verecektir geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız temiz çıkar rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin 🤲🌸