Ahmetinannesi42 Hanımlar merhaba ben oğlum için bebek arabası almayı düşünüyorum. Fakat marka model karar veremedim traveller çok pahalı baston arabalar hafif ama yazlık gibimi onlarda çk kararsz kaldım yaz kış kullanmak istiyırum hem hafif olsun hem kullanışlı
Kubuu1 Ahmetinannesi42 ben Chicco ohlala aldım çok hafif pratik sağlam ve çok rahat kullanıyoruz taşlı yollarda da sıkıntı yaşamadık tek dezavantajı benim için tek yönlü olması ama bir süre sonra zaten hep dışarıya dönük olmak isteyecek bana dönük olunca kucağıma gelmek ister diye düşünüyorum
ikibebeklibirannee Ahmetinannesi42 Ben hakmardan aldım baston çift yönlü üç kadeneli tam kapanan tente alt sepeti falan da var çok memnunuz yaz kış onu kullanıyorum tam dönen tekerlekleri de var. Doğduğundan beri kullandım. 250 TL almıştık memnunuz ☺️
[silindi] Ahmetinannesi42 peg perego book plus 51. Gercekten cok pratık. Tek elle pusetı tak cıkar arabayı ac kapa. Bagaja cok rahat sıgıyor araba koltugu oluyor cokta saglam vs guzel yanı
ttaazzeaannee Ahmetinannesi42 ben e bebek joi baston puset bebek arabasından aldım açılıp kapanması çok kolay çok pratik bir araba
Kubuu1 Ahmetinannesi42 baston şeklinde katlanmıyor katlaninca çok da küçülüyor ama hafif olduğu için ben rahat kullanıyorum evimiz de asansörlü değil çünkü