ssbbyy Bebeğin beş aylık olacak egzaması var sanırım kaşınıyor bacaklarını yara yaptı🥹 Önerebileceğiniz kaşıntı için bir yöntem var mı doktor alerset vermişti ama dermatoloji uzmanıydı veren kendi doktoruma henüz gidip soramadım
simseklivekalpli ssbbyy bepanthol sensiderm kasintiyi rahatlatıyor, kortizonsuz olduğu için güvenle kullanabilirsiniz
mutlu27 ssbbyy valla bugun aile hekimine gittik benim bebekte 6 aylik mantar cikti uc krem verdi iyi geldi galiba
mutlu27 ssbbyy poposunda vardi tek antibiyotik vermisti doktor acaba ondan mi oldu bilmiyorum mantar olmus dedi ama doktor
ssbbyy mutlu27 popoda piştikten dolayı mantar sık oluyormuş öyle demişti doktor inatçı oluyor biraz mantar
mutlu27 ssbbyy evet ya kac gun gecmedi ya ben ilkin pisik sandim antibiyotigi biraktim dedim duzelir duzelmedi dsha da artmayabaslanca goturdum hemen krem verdi iki gunde anca ilerleme kaydetti benimde ayagimda mantar var dayanilacak gibi degil
mutlu27 ssbbyy oyle ya biz annelerde bazen anlayamiyoruz gec kalabiliyoruz nasil sucladim kndimi daha erken anlamadigim icin