Su_de Hayallerhayatolsa vermezdim bana hiçbir şey yokken ortada evlilik sözleşmesi imzalatmaya çalışan adama günahımı veririm anca
Hayallerhayatolsa Ben vermezdim benşm kanımın dolandığı böbreğimi onın kansız vücudu kabul etmez ağır gelir Karektersiz cünkü
50krsvertirreekk Hayallerhayatolsa neden bu kadar öfke dolusunuz eşinize madem bu kadar hata yapan birisi bu kadar geçimsiz birisi neden evlisiniz hala merak ettim
benibenibihetirni Su_de >!!< Su_de yuh bu nasıl terbiyesizlik nasıl imzalattirdi imzaladim deme sakın ne sebepten öyle yaptı
kdicmom Hayallerhayatolsa verirdim tabii ki. çok arabesk olacak ama eşim için yapamayacağım şeyler çok sınırlı, onun olmadığı bir dünyayı hayal bile edemiyorum
patlakprezervatif Hayallerhayatolsa organ bağışçısıyım. İlik ve karaciğer bağışlamak gibi bir hayalim var. Ama bu sorunun cevabına evet eşime veririm diyemiyorum. Sanırım küs olduğumuz için etkisi var. Şu an ona günahımı bile vermem 😄 Diğerlerini bağışlamaktan korkmuyorum çünkü hepsi alınmıyor bir kısmı alınacak. Fakat böbrek bu bir varmış bir yokmuş olacak. Yarın bir gün ters düşme durumunda ver böbreğimi de diyemem 😄.
Orenda_ Hayallerhayatolsa Bunu konuşmuştuk daha öncesinde ben veririm o da bana vereceğini söylemişti🥲❤️
uykusuzmom_ Hayallerhayatolsa Soru bile değil benim için tabiki veririm. Eşim, Oğlumun babası, hayattaki yoldaşım.