anne0101 Merhabalar bende yeni anne oldum 8 günlüğüz . Bebeğim sürekli kendini sıkıyor sancısı var sanırım kullandığınız gaz damlası varmı etkili bişey . Bide sağlık ocağının verdiği devit 3 iyi mi acaba ekstra kullandığınız bişey var mı
cizgilidefter anne0101 8 günlükken gaz olmaz demişti doktorumuz. 15 gün itibariyle başlıyormuş. Sab simplex, biogaia gibi markalar var ama doktor tavsiyesi ile başlayın
denizalismom anne0101 genelde gaz 2 haftadan sonra başlıyor. Tok olduğuna emin misiniz ? Kullandığınız d vit de gaz yapar içeriğinden dolayı. Ocean alın.
heidigril anne0101 sağlık ocağının d3 maalesef gaz yapıyor. Benim bebeğimde sabah akşam ıkınıyordu gaz damlası işe yaramadı ilk kızımda faydasını görmüştüm oysaki. Biz probiyotik başladık onun daha çok faydası oldu
anne0101 cizgilidefter öylemi doğru düzgün bir doktor bulsam götüreceğim götürdüğüm doktor pek iyi değildi mesela uzun süre aç kalması sorun değil sütünün gelmesini bekle demişti ve asla mama verme dedi. Bende sezeryan olduğum için sütüm çok geç geldi bebeğim veremedim sırf bu yüzden rengi sarardı . Sonrasında hemen gidip mama alıp mama verdim çoçuğa . Sararması normal demişti 🤦♀️
arzu38arzu anne0101 ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım. 8 günlükken gaz damlası cok erken olmaz mi dr danışmadan başlamayın derim. Her damla her cocuga iyi gelmiyor benim bebeğime Nurse harveys gg plus kullanıyorum 3 aydır
anne0101 arzu38arzu doktora sormadan kullanmak istemem aslında doğru düzhün doktor bulamadım ama evet 2 haftadan sonra oluyormuş ben bilmiyordum bunu
alyaannesi01 anne0101 benim bebeğim de 7 günlük 4. Günden sonra akşamları gaz problemi yaşıyoruz bence gaz 2 hafta sonradan oluşuyor bilgisi her bebek için geçerli değil suratı kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan yatağa bırakamıyorum ağlamaya başlıyor direkt karnına dokununca ağlıyor ayaklarını çekiyor
arzu38arzu anne0101 20 günlük gibi başlamıştı bizim gaz sancıları. 1. Aydan sonra kullnmaya başladım damlayı. Masaj yapabilirsiniz sıcak havlu koyabilirsiniz
alyaannesi01 anne0101 bende hipp mama veriyorum arada çoğunlukla anne sütü alıyor ama mamadan olduğunu sanmıyorum ya