mmoz Kızlar bebeğim geçen hafta daha güçlü emiyordu bu hafta resmen mıymıy ilerliyor saatlerce 10 dakika emzirmeye uğraşıyorum zaten hiperlaktasyonum var memelerim sıkça doluyor canım acıyor. O kadar buhranlıyım ki sizde durumlar nasıl
annesininkurabiyesi mmoz benimde sütüm tazyikli geliyor ve aşırı geliyor bebeğim çok ağlıyor emerken 18 günlük nasıl çözüm bulurum bilmiyorum boğulacak gibi oluyor
serileydi annesininkurabiyesi o zamanlar benim de öyleydi 4 aylık olduk şu an yetersiz kalıyor:( ya aktif emmediği için ya da sütüm azaldığı için iyi de uyuyor aslında ama kilo alımı yavaşlamış baya. Zaten ilk 25-30 gün bebeğin ne kadar ihtiyacı olduğunu beyin algılayamadığı için çok süt üretimi oluyır 25-30 günden sonra onun ihtiyacı kadar süt üretimi başlıyor arz talep yani tayziği azalıyor
mmoz annesininkurabiyesi dün emzirme danışmanı önden biraz sağ taziği gidene kadar sonra ver dedi ama benim tazik 100 ml sağsam anca gidiyot
balcocuk1 annesininkurabiyesi emzirirken parmağınızla göğsünüzü makas gibi kıstırarak emzirebilirsiniz o akışı biraz yavaşlatıyor. Bir de önden sağım yapabilirsiniz
sevalbz annesininkurabiyesi benimkide sürekli boguluyırdu geri yaslanarak emzirin benimki hala öyle iki buçuk aylık oldu sadece alıştı biraz
serileydi mmoz sağımdan dolayı oluyor evet sağımı bırakırsanız muhtemelen düzelir tam bırakmasanız da sayısını azaltarak gidin isterseniz bi
mmoz serileydi bıraktım 2-3 gündür dr ve emzirme danışmanı dedi ki bebeğe vermeden önce memendeki tazikli özsütü iyice sağ sonra memeni bebeğe ver ama bu o kadar yorucu ki anlatamam çünkü tazik gidene kadar 100 milim önsüt çıkıyor. Bir an önce mememdeki bu doluluk geçsin meme kendini bebeğe göre ayarlasın istiyorum
sevalbz mmoz bebeğim iki buçuk aylık bir sürü şey denedim asla tazik düzelmedi bende napıcam bilmiyorum hala terbiye falan olmadı
sevalbz annesininkurabiyesi tam olmuyor ama biraz rahatlıyor bide makas şeklinde tutun memeyi o da bi tık işe yarıyor ama başka çare bulamadım bende 🥲