seval868_ Kızlar hadi herkes buraya sattığı ürünleri görselleri ile birlikte koysun ihtiyacımız olanlara bakalım 😅 tek tek aramayalım uygulamada 😅😅😅
1anne1cocukk seval868_ bende hem bebek kıyafeti hemde anne kıyafeti var ama anne kıyafetini @moderatör ler kaldırır mı acaba
seval868_ 1anne1cocukk yok kaldırmıyorlar anne bebek ürünleri satılabiliyor. Bende eşim gelsin akşam yükleyeceğim en azından sürdürebilirlik yaparız diye düşündüm 😊 teşekkür ederim 🙏
ilknurilker aysecmoglu evet ama almak isterseniz biraz daha yardımcı olurum inanın yeni gibi duruyor iki kez kullanıldı sadece
MotheroftheSea Canlar , beşik 100*50 ebatlarinda . İçinde ona uygun kendi yatağını ücretsiz vereceğim . Bebeğim içinde çok yatmadı 2 adet beşik almıştım bu salonda duruyordu 6 aylık olana kadar ara ara kullandık . Fiyat 2500 TL Babynestte sadece 3 ay yattı hiçbir sorunu yok sıfırdan farksız onuda 700 TL’ye vereceğim. Elimde süt sağım cihazları da var biri kiwi diğeri bebebao . Sadece valf alınması gerekiyor bebebaoya . İkisini de ilgilenen olursa resim yüklerim uyguna vereceğim. Yer bursa
irmyldrm12 Dolap uygulamasında anne bebek ürünlerimi satıyorum elden cıkarmak içinde cok düşük fiyatlara satıyorum almak istediğiniz ürünün fiyatı yüksek gelirse teklif atarsanız kabul ederim yardımcı olurum fiyatta uygulamada kullanıcı adım @irmyldr bakabilirsiniz
seval868_ İsteyene depodan çıkarıp kendi görselini de atarım. Çok az kullandım herhangi bir sorunu yok. 4.500 tl