defnekusum_ Bebeğim bana çok bağlı sanırım kucağımdan asla inmek istemiyor odada babası dahi olsa ben çıksam arkmdan direkt ağlıyor gözümün önünden zaten ayırmıyorum ama kucakta beni zorlamaya başladı oyuncaklar falan asla dikkatini çekmiyor ne yapabilirim
nurzeyd06 defnekusum_ 10 aylık aynı şekilde kucaktan inince ağlıyor buzdolabı magnetleri aldım eşleştirmeli önüne battaniye serip oturtuyorum o şekilde bi 10 dk kazandırıyo bana dene istersen
defnekusum_ accountant hahsjshzjaj biz de aynıyız valla Ben de ayrılmıyorum zaten ama yerde kendi kendine durmuyor sürekli kucak istiyor 🥲
Hiilyuss defnekusum_ kücük ev aletlerini önüne vermeni öneririm 😂 tek kalmasını mı istiyorsun saö kurutma makinası ver incelesin. Asla oyuncak değil ama böyle saçma şeyler oyalar hahahah
accountant defnekusum_ nerdeyse 9 aylık olacak ilk aylara göre azaldı tabi ama belli saatleri var o saatlerde tek istediği kucakta evi gezmek belimin kemiğine dayamaktan bel ağrısı başladı ağırlaştıkça zorlaşıyor 🥲
defnekusum_ ceysaefe Ayyy biz o aylarda iyiymişiz siz çok erken mi başlamışsınız acaba o aylarda hiç öyle şeyler yaşamadım
defnekusum_ Hiilyuss Allah razı olsun sizden 😅❤️ bugün tüm işimi kurutma makinası sayesinde yaptım 😄🫶
patlakprezervatif defnekusum_ öyle durumlarda sarılıp kucağıma almıyordum. Hem benden mahrum kalmıyordu hem belim ağrımıyordu . Siz de öyle yapın kucak mı istiyor sarılın zamanla kucak hissi geçecektir.
Hiilyuss defnekusum_ aminn hepimizden 😂😂😂 valla oyuncaklara hiç para dökme ara ara evde görmediği aletleri çıkar ver eline ahhahaha