damlaytsn Merhaba sevgili anneler benim oğlum 2 yaşında ön 2 diş çürümeye başlamış diş çok zor fırçalatıyor ağlıyor hep bu çürümeyi engellicek bir diş macunu var mı acaba
tazeanneyimbennn damlaytsn oğlum 25 aylık geçen sene ön dişinde olmaya başladı diş doktoru da çürüyor fırçalayarak çürümesini engelleyin dedi benimki de fırçalatmıyor
suheyla92 damlaytsn gece beslenmesi yüzünden oluyor benm oglum da 2 yasinda bilsem 1 yasinda keserdim geceyi de. Gecenlerde farkettim ön dislerinde tebeşirimsi lekeler var. Bebek macunu kullaniyoduk o durumun ilerlemesine sebepmis. Belirli bir oranda florur icermeyen macun etkisizmis. Sensodyn promine aldık. Yatmadan fircaliyoruz ilerlemesini engelliyormus ve lekeleri gecirdigine dair cok yorum var
damlaytsn myavokado hayır kinder yer haftada sayılı şekilde genetiğe bağlı bu çürük bende ve eşimde de varmış ama be daha da çoğalmasını istemiyorum durdurmak için araştırma yapıyorum
kubra00k Benim oğlandada farkettim kahverengilik.. çürümemidir bilmiyorum ama fırçalamama izin vermiyor zorla yapıyorum. Paketli ürün zaten yemiyor ama meyve çok yiyor. Bilmiyorum çürük olur mu ki bu 2 , 3 yaşlarda
adar2121_ kubra00k meyveden çürümez sadece gece yemelerinden çürür yani saat 9 gibi bir şey yeyip üstüne yatması curuyormus yatmadan önce fircalasa geçer
Ebozer Direk kahverengi lekelenmelerle mi başladı kızım da şuan beyaz lekeler var dişlerimin damağa yakın kısımlarında