tazeanneyimbennn Bebeğiniz böyle yapıyor mu odayı topluyordum bir baktım uykulu uykulu yatakta oturuyor anne dedi direk gittim yanına emzirmeye başladım uyudu
dygskerem tazeanneyimbennn yapıyor uyuttum mutfağa gittim baya bi zaman geçti gidip bakıyım dedim takır tukur sesler geliyo ağlama sesi falan yok tabi park beşikten kalkmış kapkaranlık odada beşiğin kenarlarında bez koymalık yerler var oraları karıştırıyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ShutUp tazeanneyimbennn Biraz önce o manzarayla karşılaştım yüreğim ağzıma geldi. Odaya bir girdim telefon elimde bakıyordum tabi, kızımda yatağında oturmuş öyle kapıya bakıyor. Normalde kalktığında ağlardı şaşırdım.
tazeanneyimbennn ShutUp bende ne oluyor dedim yanındaydım çekmecelerdeki eşyaları sessizce koliliyordum hemen gittim zaten yanına
mommyars tazeanneyimbennn benimki ayyyynı gözler kapalı oturuyor geri de yatmiyor beni bekliyor ve sürekli yapıyor bunu 1 saatte yarım saatte bir gece sabaha kadar niye bilmiyorum
tazeanneyimbennn myavokado neden sordunuz ki telefon tv mi bakıyor diye baktırmıyorum uyumadan önce öyle izleyerek uyutmuyorum
myavokado tazeanneyimbennn bişey demedim ki çocuğunuzun yaşı normal iki yaşında Doktorlar ekran öneriyor zaten izlediği şeyler aklına geldiği için yapıyor olabilir diye düşünmüştüm
tazeanneyimbennn myavokado yok gün içinde kontrollü bakıyor da uyurken baktırmıyorum canım uyuturken baktıran mı varmış diye merak ettim kfkdkd