gizememre İyi akşamlar kızlar cuma akşamına çok önem verdiğim misafirlerim var şöyle bir menü belirledim çaya gelecekler sizce nasıl ?
Niyesordunbucevabi gizememre patates salatası ve gelin çantası fazla geldi bana kuzum diğerleri uyumlu herşeyden koymuşsun bence 👌🏻
gizememre Niyesordunbucevabi ay ne bileyim biraz kalabalığız ya 2 çeşit salata olsun istedim başka bir salata olur mu onun yerine
Niyesordunbucevabi gizememre salata yerine mercimek köftesi yap canım marulla servis edersin hoş duruyor tabakta
myavokado gizememre gelin pastası öneririm çok hafif bi tatlı vede çok basit browni kurabiye börek şehriyeli salata tavuksuz olandan yap bence kuru dolma çiğ köfte
meeerve gizememre gelin çantasını ilk kez duydum gidip bakacağım şimdi 😂 iki tatlı gereksiz bence browni kurabiye de tatlı çünkü. Patates salatasına da gerek yok. Gayet doyurucu dolu bir menü
gizememre myavokado evet ben de bayılıyorum hem kolay hem hafif hem de çok şık oluyor teşekkür ederim
[silindi] gizememre simdiden ellerine saglik canim menu gayet hos sadece gelin cantasi tatlisini cikarsan daha iyi olur fazla olmus