mervekibb_ Kızlar dyson alacağım tecrübeliler hangi serisi en iyisi uzun ömürlü ve rahat önerileriniz nelerdir söyler misiniz merak edenlerin de merakı giderilmiş olsun
Niyesordunbucevabi mervekibb_ ben v12 kullanıyorum çok memnunum. Tek kötü yanı hazne küçük çabuk doluyor ve filtre uyarısı veriyor devamlı oda hazne küçük olduğundan kaynaklıymış.
myavokado mervekibb_ bosh ıslak kuru öneririm Dyson temizliği çok yorucu 🤣 vıttırı vızzık bir sürü parçası var temizlerken
suheyla92 myavokado ayy ben de islak kuru arıyorum hangi model sizdeki. Ozellikle bana islak lazim normal dik supurgem var vileda isini cozmem lazim
mervekibb_ O1Anne aslında kablolu philips kullanıyorum bende süpürgemden çok memnunum iyiki almışım ama böyle elimin altında bir tane de dik süpürge olsun istiyorum
myavocado mervekibb_ v15 kullanıyorum neredeyse bir sene filan olacak. çok memnunum ama diğer modelleri denemedim bilmiyorum.
mervekibb_ myavocado v8 serisini en çok beğendiklerini duymuştum aslında v8 kullanıcları var mı merak ediyorum
Asyaveannesi04 mervekibb_ v16 animal aldım yakın zaman ıslak, kuru çok memnunum. Tuşa basma derdi yok, haznesi büyük, düşük ayarda bile çekimi güzel, ve lazer başlıklı
gulsahh0 V15 submarine var hem ıslak hem kuru olarak ama ıslak başlığını gereksiz buluyorum çok tercih etmiyorum onun haricinde v15ten gayet memnunum 2 senedir kullanıyorum
gulsahh0 mervekibb_ Submarine başlığı hem süpürme hem silme yapıyor zaten ama ben öncesinde ışıklı başlığıyla silmek istiyorum o da zaman alıyor 😂
momyyorgun mervekibb_ ben V15 kullanıyorum gayet güzel memnunum sadece sürekli basılı tutup süpürmek lazım ben sıkıntı etmiyorum haznesi de büyük