mutlupanda pinaraks bence evine bi gidin ne eksik bakın mesela küçük ev aletlerinden ne eksik illa ki eksigi vardır kahve makinesi olabilir duvarları boştur tablo olabilir veya duvarda saat yoktur şık bir saat olabilir
Marianne pinaraks bella maison’un fincanlı çay takımlarına bayılıyorum. Kahveyle arası iyise moka pot önerebilirim
banauygun pinaraks güzel bı aksesuar alabilirsiniz masanın üstüne şamdan vs yada klasik fincan takımı
pinaraks mutlupanda evine giderken elim dolu gitmek isterim ama evine gidip gördükten sonra hediyenin bence bi anlamı yok daha. Sonuçta diğerleri elinde hediyeyle gelirse ben sonradan onlardan görüpte aklıma gelmiş gibi olur. Ne eksiğin var diye soracak kadar da yakın değiliz. Bilemedim biraz kararsızım
Hiilyuss pinaraks bence güzel bir khvaltı takımı alınabilir. Çok yakın değilseniz kücük ev aleti almanıza gerek yok. Bütceniz de varsa keramikada english home da kahvaltı takımları var mis gibi
queenofrose pinaraks benim yakın arkadaşım taşındı. Sordum ne ihtiyacın var. Caycisi bozuktu ben onu aldım. 3 bin gbi tuttu. Eğer daha uygun birşeyler istiyorsanız English homedan battaniye falanda mutlu ediyor
asya358_ pinaraks ben eltime English home un kahvaltı takımıni aldım 8 kişilik. Normalde 4 kişilikti ben 8 kişiliğe tamamladım. Trendyoldan 1000 liraya almıştım indirimden, çokta güzel modeldi. Düşünebilirsiniz sizde
Omeraslan pinaraks Bence aksesuar almayın zevkler aynı olmayabilir. Mutfağında kullanacağı bir şey tercih edebilirsiniz. El blenderi, kahvaltı takımı, çay seti, güzel emaye porselen demlik, döküm tencere, yatak örtüsü vs.
asya358_ pinaraks yanına birde 2 katlı sunumluklar varya, ondan ekle çok pahalı bişey değil 6 adet pasta tabagiyla götür gayet yeterli bence