asl_ii Oğlum ayın 20 sinde 4 aylık olacak, bir kaç gündür uykusu azaldı huysuzluğu arttı , kakasını çişini yapıyor günlük olması gerektiği gibi doymuyor mu diye düşünüyorum. Sizce ek bişiler vermeliyim ve ne verebilirim ek olarak.
My_son asl_ii canim kendi fikrimce verme anne sutu aliyosa. Bizim 4.ayda kilo alimi azdi doktor bu syda tskip edelim kilo almazsa 5. Ayda baslayalim dedi 5. Ayda tadimlara basladik. Bi doktorunla gorus yine de
Deletedmom133 asl_ii anne sutu aliyorsa ek gida verme saglikliysa zayif olsun inemi yok daha kucuk 6aya birsey kalmamis zaten doktor kontrolu disinda ek gida verilmemesi gerekir
Melegimsin Burcu2389 peki ek gıdaya nasil baslicaksiniz neyle kilo alabilir doktorunz soyledimi onuda
asl_ii Yeni gittik doktoruna 10 gün oldu sanırım kilosuna normalin bi tık üstünde bile gayet iyi dedi , anlam veremiyorum yatırıyorum 5 dk geçiyo ellerini sağa sola çarpmaya başlayıp uyanıp ağlıo :(
kokusudalin Bizde 4 aylik ben veriyorum. Patates yedi havuç yedi muz yedi kaşık mama zaten yiyor elma yedi hepsini 3 gun kuralına gore verdim yediğinden beri gun içi ve gecemiz cok iyi şükürler olsun sorun yaşamadık.