aysekalp bebegim 66 günlük oldu hala tummy time icin zeka kartları vs herhangi bi etkinlik aracı almadım sizce tummy time sart mi
alpmila aysekalp şart değil ama aktivite olarak iyi oluyor benim iki cpcugumda sevmediği için yapmadık yani cok bir şey kaybetmediler
gg3848 aysekalp tummy time kısa süreli yaptırmalısınız kas gelişimi için gaz sancılarına da iyi gelir🤗 zeka kartları size kalmış
gurbetteanne10 aysekalp benim bebeğimde hiç sevmedi döndüğü anda ağlamaya başlıyordu emeklemez diyorduk ama 5. ayında başladı istemiyorsa zorlamayin kartları yüz üstü yatarkende gösterebilirsiniz
Minnikkiz aysekalp omuz boyun kasları için öneriyolar kısa süreli olsa da yaptırın kartlar şart değil tabiki
aysekalp gg3848 karın üstü yatırıyorum aslında başını kaldırmaya çalışıyor ama zeka kartları göstermiyorum
gg3848 aysekalp bunlar zorunlu şeyler değil önünde bir oyuncak da sallasanız ya da onunla siz sohbet etseniz bu da bir etkileşim sonuçta hepsi gelişimi için faydalı🤗
nnoktaa aysekalp ben kartları aldım vakitsizlik nedeniyle 1 yaptım 5 unuttum. Çok ilgisini çekmedi. Bence çokta şart değil. Bazen düşünüyorum anam bana tummy time mı yaptırdı sanki 😅
patlakprezervatif aysekalp tummy time kartları şart değil. Bakmadı bir ara hatrımdan baktı, baktı hatır gönül bir yere kadar ilgilenmedi. Ama tummy time yapsın faydasını görürsünüz 🎈