Papatya-eylul88 Alkalen reflu gastritim var.mide bulantisi yaparmı 3 gundur midem bulaniyor çok fazla ve agriyor yaniyor.1 sene 4 ay once endoskopi olmuştum.hic iyi degilim ya Bisey yiyemiyorum.
Teletabianteni Papatya-eylul88 geçmiş olsun benim fe gastritim var bir aralar çok kötüydüm yememe dikkat ettim şimdi şükür daha iyiyim. Asitli içecek icmiyorum acıyı çok severim ama uzak durmaya çalışıyorum
Haticeyns Papatya-eylul88 merhaba geçti mi benimde aynı şuan 4 gündür bulantı bide afedersiniz geğirme isteği oluyor
Haticeyns Papatya-eylul88 hiç bişey yiyemiyorum ya günlerdir ağzıma bişey alsam geri çıkacak gibi hayat kalitem düştü bulantıdan 😔
Papatya-eylul88 Haticeyns acile git bulanti icin igne vurdu bana 2 saat icinde azaldi ertesi gun gecti çok fenaydi midem afedersin kusamiyirdum da.agrida 1 haftada gecti bisey yapmadim ama kendi gecti yani
Papatya-eylul88 Haticeyns canim mide bulantisi icjn igne vuruyorlar git vurdur rahatla.cok kotu bende yaşadim mahvaildum bunaltidan.bisey yemeye korktum ilac iciceltim kuru ekmek yedim korkarak