minikoglum24 Oğlumun geçmeyen pişiği var sudocrem geçirmiyor , dün mantar ilacı da aldık . Önerebileceğiniz şeyler var mı ?
mamaisqueen minikoglum24 ben normalde sebamed kullanıyorum 1 yaşında kızım şimdiye kadar her pişiği geçirmişti ama geçen hafta inatçı bir pişik oldu asla geçmedi doktor hamazinc ve mycozinc yazdı bu ikisiyle geçti.
nnoktaa minikoglum24 sudocremin içeriği temiz değil. Ne kadarlık çocuğunuz? Havalar ısındı biraz açık bırakın. Ek gıda kullanıyorsa yediklerine dikkat edin.
tugces09 minikoglum24 doktora götürün bence krem yazıyorlar onlar iyi geliyor. Benim kızımda kışın oldu ilk defa pişik. Doktor hamazinc ve Fito krem vermişti biraz tahriste var diye. Fito krem çok iyi gelmişti bize. Şimdide bübchen diye bir marka pişik kremi kullanıyorum ondan memnunum
gultenpolat minikoglum24 bephantol i, severek kullanıyorum benim cocuğumunda pisik olmaya cok meyilli bir teni var ona iyi geliyor
minikoglum24 nnoktaa biliyorum ama siveno kullandık bir şey yapmadı , sudocrem etkili dediler oda işe yaramadı
nnoktaa minikoglum24 ıslak mendil kullanmayın. Pamuğu ılık suyla (ben genelde kaynatıp ılıtırdım) ıslatıp silin. Geçmiş olsun
minikoglum24 gultenpolat onu kullanıyorduk ama bizde bir işe yaramadı pişik oldu cumartesi Dr gideceğiz geçmiyor çünkü