zclk2026 51 günlük olduk nerdeyse 1 haftadır çok kötü gaz sancıları var ya uyuyor ya ağlıyor hatta artık kakasını da tam yapamıyor onun için de ağlıyor ıkınıyor kızarıyor ne zaman düzelir şunu yaptım rahatladı dediğiniz bir şey var mı 🥺
16momm zclk2026 Allah yardımcın olsun ben 4.5 ay çektim ömrümden ömür gitti 😥 her yolu denedim kiraz çekirdeği kemeri her akşam ılık duş gaz damlası masaj
patimum zclk2026 gaz damlası masaj ve su. En etkilisi su kova yapın onun içinse oturabileceği sıcaklıkta olsun su soğuyana kadar çıkartmayın. Sudan çıkarttıktan sonra bol masaj yapın. Bide yüzüstü emzirme yastığına ya da dizinize yatırıp kuyruk sokumuna ve poposuna hafif hafif vurun. Ben çok çektim gazdan 3.5 aylık olunca çok azaldı şimdi arada sancısı oluyor
16momm zclk2026 her bebek farklı bazıları 3 ayda bazıları 6 ayda rahatlıyor inşallah senin bebiş erken rahatlar 🫠
patimum zclk2026 sağ olun bide kiraz çekirdeği kemeri kullanabilirsiniz patikleri de var hem karnı hem sıcakları ısıtın bol bol ılık iyi geliyor. Onun dışında ayakları hep sıcak kalsın çorapsız bırakmayın
zclk2026 patimum öyle yapıyorum çoraplı ve sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına sürekli inşallah fayda eder de biraz rahatlar yavrum