cdss Kızlar bebeğim 4,5 aylık ana kucağında otururken hep kendini öne atıyor asla sırtına dayanmıyor, mama sandalyesinde oturabilir mi acaba sizler kaç aylık oturtttunuz
Hiilyuss cdss evet oturabşlir canım he cocuk farklıdır orurmak istiyorsa kaslar hazırdır destekli oturtun
simseklivekalpli cdss mama sandalyesine kendi oturabilirken geçirdim kısa süreli banyo oturaklarinda oturuyordu 4.5 5 ay sonrasında
Yagizikom cdss benim oğlumda öyleydi. 4 aylıkken doktor kucağınızda sırtını destekleyerek oturtabilirsiniz dedi. Bebişlerimiz neye hazırsa kendileri söylüyor zaten🌺
cdss Yagizikom kucağımda destekle oturtuyorum ama tek şekildeyken hep öne doğru atıyor kendini ondan kararsız kaldım daha erken midir acaba diye , benimki de Yağız 🙈
simseklivekalpli cdss ben yıkarken çok rahat edemedim ama bi iş yaparken ya da yemek yerken kucağımda tutmak yerine oraya oturtuyordum
busmah61 cdss canim 3.5 aylik destekli oturttum ben cunkh asla yatmıyodu 1.5 aylik baslamisti surekli kafasi havadaydi 4 ayin sonunda desteksiz oturdu oglum
hulya_10 cdss dr bize 5. Ayda destekli oturtmaya başlayın demişti bizimki de öyleydi ama sadece kısa süreli kucağımda oturtuyordum
mutlupanda cdss mama sandalyesi için başını dik tutuğuna emin olmanız gerekiyor diye biliyorum benim kızımda o aralar oturmak istiyordu doktoruna sorduğumda kısa süreli destekli oturabilir demişti
patimum cdss benim bebeğimde 4 aylık oldu doktorum kısa kısa ama sık sık oturtma çalışmaları yapmamı istedi mama sandalyesinde oturt şimdiden dedi kısa süreli bilsin orayı 5. Ayda ek gıda zamanında oturur pozisyonu biliyor olmasını istiyorum dedi. O yüzden sizde kısa kısa oturtabilirsiniz ki zaten sizinki hevesliymiş
kimbumadam cdss 4-5 ay arası kucakta dizde 5-6 ay arası oturak ve bebeyatmaz 6 dan sonra desteksiz oturmaya başladı zaten mama sandalyesi