Kubrauras Kizlar merhaba emziriyorum ama bebegim mama takviyede aliyo. Ama bu aralar sık sık emzirmeye çalışıyorum. Sorum su. Ben yesilcay, ada cayi icebilirmiyim bilgisi olan varmi?
Asyatuba Kubrauras yeşil çay ve adaçayı içilmiyor bende içmek istiyorum ama içemiyorum malesef süte geçiyor
Merveeliii Kubrauras diyetisyenler yesilcayı 6 aydan sonra oneriyor benim bebisim 7 aylik ben iciyorum yesil cay zararini da gormedim
cge_14_2020 NurcanBOSTAN su aslında süt artırıyor genellikle bol bol su tüketin derler. Suyun sütü kestiğini duymamıştım
NurcanBOSTAN Kubrauras bitki caylarini ne amacla kullaniyorsunuz peki ? Zayıflamak forma girmek istiyorsanız ceviz suyu filan yapin 👍 ihlamur denemedim ama rezene bende sut kesiyor herkeste ayni etkiyi yapmiyor mesela 🤔
NurcanBOSTAN Kubrauras bence 6 aylik olup ek gidaya gecene kadar beklemelisin odem aticam diye yazik sütünden olma 😱 malum süt su ictikce artiyor o caylar yerine bol bol su ic bak rezene içiyormuşsun abartmadan ona devam et baktin usak yemekte yiyor sutte yetiyor o zaman baslarsin takviye odem attirici kullanmaya 👍 3.5 aylik bebek yedigin ictiginden etkilenir sutunle birlikte oda sikinti yasar 🤔