gizememre Günaydın kızlar bu gün tartı günümdüü, tam olarak 2 hafta oldu diyete başlayalı 130 kg ile başlamıştım 1.haftada 127 kg 2. Haftada 125.8 e düştüm şu an benim için tatmin edici ve en önemlisi motive edici bir sonuç çünkü henüz hayatıma sporu ve profesyonel diyetisyen desteğini sokamadım ,çalıştığım için spora vaktim olmuyor diye bahane buluyorum diyetisyene de başlayacağım haftaya inşallah o zaman daha net ve güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum bir de regl olmuştum bu hafta aşırı ödemli ve şişkindim ona rağmen iyi bir sonuç aldığımı düşünüyorum 🫶🫶 siz neler yaptınız nasıl gidiyor ❤️
mamacitaa_ gizememre bence yeter ki cok iste kilo verebilmeyi, yeter ki iste.. 🪄💜 yapabilirsiin🥳🫶🏻 cok umut ediyorum 90 lara dusebilmeni🌻 tebriklerrrrr🥳🥳🥳
dero32 Tebrik ederimm 2 haftada çok güzel sonuç almısşınız sporla daha da hızlanır 🎉 ben de başlamak istiyorum sizin postunuz bana da motivasyon olsun inşallah 🤲🏻
gizememre dero32 ay beklerim evet o kadar motive oluyor ki insan anlatamam ❤️ evet en yakın zamanda sporla desteklemem lazım ❤️
binnur37 gizememre Gidiyooo Gidiyooooooo tebrik kendini alkışla 👏👏👏 Kilo almak çok kolay vermek zor hele biz anneler için hareketsiziz çünkü 🙄 Maşallah şekerim süper Gidiyorsun sakın bozma 🌺
gizememre binnur37 ay valla o kadar zor ki 🥲 hele de yemeyi seven ben için 🥲 sağol hayatım teşekkür ederim ❤️❤️❤️
binnur37 gizememre Çünkü rahatça yapabildiğimiz tek şey yemek yemek 🤭 gerçi bazen çocuklardan onada fırsat olmuyor orası ayrı konu 🙄 Genetik yatkınlığımızda var ama ya gen önemli işte birazda alışkanlıktan