banauygun Suyunu içiyor kabuklu karpuz verince ısırıyor muz da aynı şekilde ama kahvaltı da mesela eline peynir versem ağzına götürmez haşlanmış yumurta veriyorum elleyip igrenir gibi yapiyo bırakıyor önüne koyunca alıyım yiyim şeyi yok nasıl alistirabilirim
queenofrose banauygun oturup onunla beraber yediniz mi? Ballandira ballandıra. Bana sanki bilmiyor gbi geldi
00998 banauygun benim kızım da 8 aylık onunla beraber yemek yiyoruz bazı şeyleri ağzına götürüyor bazı şeylere elini hiç sürmez en basit örnek parka gidiyoruz salıncağa bindiriyoruz o kuplarını hiç tutmuyor tutturmaya çalışsak da iğreniyor herhalde 😂 eline ekmek verince meyve verince götürüyor ama ağzına
naz2911 banauygun Duyusal hassasiyeti olabilir bazı bebekler bazı yumuşak pürüzlü pütürlü ıslak şeylere dokunamazlar zorlanırlar yavaş yavaş onu zorlamayın benim bebeğimde çileğe dokunamazdı labne mesela ona dokunduğu zaman parmaklarını gerer iğrenir gibi yapardı bende karşısında parmağımla ağzıma götüre götüre alıştırdım bebek çatalları var onlara saplamayı falan öğretin daha küçük ama en azından dokunmak istemese de yemek için belki çaba gösterir çatalla ben 10 aylıkken başladım şimdi 17 aylık güzel çatal kullanıyo
banauygun naz2911 yok zorlamiyorum zamanla yapar sanırım keyfi nasıl isterse ama şu kendi yeme olayını çok istiyorum öğrensin