vildndnmz Kızlar merhaba.. 4 aylık kızım var dün doktor kontrolünde kilosu 5.300 denildi geçen ayda 5130 du yani hiç kilo alamıyor sanki bu arada sadece anne sütü alıyor doktorumuz mama başlayabiliriz dedi çok tedirginim son çıkan haberlerden sonra Markalar toplatıldı felan ya ama bi takviyede yapmam lazım 🥺 hangi markalar iyi ne kullanmalıyım
goksusbrk Aptamil pronaturayi bebeğim çok seviyor uykuya rahat dalıyor gaz problemi yaşamıyor sindirimi kolaylaştırıyor kabız yapmıyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor prebiyotikli vitaminli daha ne olsun bebeğim mutlu bende çok mutluyum
Meret vildndnmz anladım.bizde hemen hemenn aynı kilodayız annee sütü ile besleniyor ara ara da aptamil pronutra kullanırız bı sıkıntı yaşamadık
demirhediye Arkadaş önerisi ile aptamil pronutra palm yağı yok icerigi temiz hiç sorun yasamadik bebeğim tadını çok seviyor
yasemin233 Aptamil pronutra kullanıyorum. Uzun yıllardır piyasada olan bilinen bir marka , şimdiye kadar toplatma da olmadı hiç , bebeğim çok güzel içiyor, kilosu da olması gereken bantta , denemenizi tavsiye ederim
gizgez Aptamil pronutra kullanıyorum. Doğum yaptığında doktorum sütüm az olduğu için bu markayı önermişti. .Palm yağı yok, içeriği temiz . Kullanıyorum çok memnunum gaz veya kabızlık sorunu yaşamadık aynı sütüyle beraber veriyorum