Zese Oğlum sürekli peşimde mutfakta su bile içirmiyor odasında peluş hayvan oyuncaklarla oynatıyor beni sürekli çok sıkıldım nası bi oyuncak alsam da oyalansa vakit geçirse sizinkiler neyle en fazla oynuyor alıyorum hepte dandik oyuncaklar paraya da yazık ne önerirsiniz ne zaman tek oynamaya başlar 🥲
BordoHuniliAnne Zese benim oğlum da 2,5 yaşında tek başına oynadığı zaman en çok, ahşap bloklar, legolar, tamir seti, araba, oyuncak çekici, ekskavatör, kepçe v.s ile oynamayı çok seviyor.
sblkcr Zese manyetik bloklar ve legolar çok oyalıyıcı oluyor lego duplonun sayı treni çok oyalayıcı oluyor
Zese rabiabss beni sürekli başında oturtturuyor ya sürekli odasındayım tuvalete kalksam peşimden geliyor mutfakta al oyuncakları getir ben yemek yaparken oyna diyorum yok
BordoHuniliAnne Zese oyuncak tencere tabak sebze tarzı şeyler alsanız, ben yemek yapacam sen de bunlarla yap, deseniz oynar mı ben çocuklar ile öyle yapıyordum
asyamz Bambu çubuklar var mesela kızım da onlar iyi oyalanıyor ve hayal gücüne göre çok güzel şeyler çıkarıuor oyın hamuru oynar onlarla çok oyalanıyor 2.5 yaş