pinar1905 yenibir terazi olarak dengesizim 😃 aynı zamanda sanatı ve zerafeti severim bir de değerli mücevherler 🤣🤣🤣
Orenda_ yenibir Özgürlükçü,dik kafalı,inatçı,sezgilerim güçlü, rüyalarım genelde çıkar,insancıl, duygularını anlık yaşayan, çabuk sinirlenen,yardımsever, müzik dinlemeyi çok seven,böyleyim tam olarak ha bir de ben hep haklıyımdır😄🤪bil bakalım ben kimim🤭
pinar1905 yenibir neyse dediysen aynı zamanda üşengeçliğimizi göstermişsin😃🤣🤣🤣 istersek çalışkan oluruz yoksa rahatımıza düşkünüz
Orenda_ Kaardelen Daaattt yanlış cevap😄😂 Yaylar gezmeyi de çok sever evde durmayı pek sevmezler,bende aynıyım gerçi
GezginPaNDa yenibir ben de teraziyim. Birçok özelliği taşıyorum Olumlu özelliği uyumlu olması fazlası ile var . Olumsuz özelliği kararsız olmasi fazlası ile var . Ama titiz değilim. Normal titizlik seviyesi. Teraziler rahatına keyfine düşkün olur , o yuzden aşırı titiz olmaları zor
yenibir GezginPaNDa bende titizlik konusunda çok hassasım ya özelliği mi bilmiyorum ama öyleyim şuan 🫣ama kararsızlık kendine bakması uyumlu haksızlığa asla gelemem bir çok özelliğini taşıyorum teraziler. Her zaman asil olur
yenibir hira0502 ah kızım balık her gün ağlıyo 🥴kendimi kesicem artık. Birde demez mi anne balık burcuyum ne yapayım 😀çok kafasında kuruyo büyütüyor takıntı allahım