cicek151_ Kızlar iş arıyorum , lise mezunuyum, nerelere başvuru yapabilirim , rahat bir is olsun istiyorum, hafta sonu tatil falan , bankada calistiriliyomu lise mezunu bilgisi olan varmı, acil destek lütfen
CuteBadesMama cicek151_ bankada çalıştım, haftasonu ve resmi tatiller izinliydim ama lise mezunu çalışan yoktu. Kaldı ki üniversite mezunları bile özel sektörde kolay kolay çift gün izin yapamıyor. Umarım bulursunuz belli de olmaz.
zarifhanims cicek151_ Meslek lisesinden mezunsanız o meslekte işyerine, ofislere bakabilirsiniz. Ama mesai saatleri düzenli, rahat, cumartesi pazar tatil olan kamu dışında özel sektörde yer bulamayabilirsiniz.
Hatice001 cicek151_ bankadan çalışman çok çok zor canım eğer bir dayın falan varsa mümkün kuzenim 2 üniversite mezunu şuan Bim markette çalışıyor asgari ücret üzerine
simseklivekalpli cicek151_ öyle rahat iş bulmanız çok zor. Belki çaycı vs olarak ancak bulursunuz bankada
Tugbadgn2040 Insallah bulursun bacım da ıkı unıversıte mezunu olarak hafta sonları tatıl rahat bı ıs bulamadım yınede sen bılırsın
begonvil00 Yani yüksek lisans bile yaptım başvurmadığım yer kalmadı olmayınca olmuyor. Eskisi gibi değil artık 3 üniversite bile bitirsen tanıdığın yoksa zor oluyor bazen. Çağrı merkezlerine başvuruda bulunun genelde oralara alımlar oluyor
Kimyageranne123 cicek151_ üniversite kimya mezunu biriyim sanayi bolgesinde yaşıyorum 1.5 yıldır iş bulamıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar..