hanatuas Merhaba 4 aylık bebeğime ocean damla kullanicam doktor 17 damla dedi kafam karıştı 7 kilo bebeğim kaç damla vermeliyim
ay_adengunes hanatuas bende ocean kullanıyorum doktorum kilo başına 1 damla dedi. 6150 kg 6 damla kullanıyorum
hanatuas heymom__ evet özellikle sorduk hatta iki katı olsa 14 olur neden 17 dedik eşimle ben 1 damla baslicam ne zman vemeliyim teşekkürler bu arada
heymom__ hanatuas sabahları aç karnına veriyorum ben genelde gün içinde aç kalma olmadığı için ve unutuyorum diye sabah kalkınca rutinine ekliyorum
ay_adengunes hanatuas sabahları veriyorum genelde emmeden 1 saat sonra, damlayı verdikten sonra da 1 saat emzirmiyorum
ay_adengunes alpaslanmom_ bir yanlışlık olmasın doktorum devletin kan ilaçları x2 verilir etkisi daha az diye, özeller kilo başı 1 damla diyor
heymom__ alpaslanmom_ 2. Çocuğumu büyütüyorum ikisinde de kg başına 1 damla kullandım değerleri bu şekilde gayet iyi geliyor. Ancak kan depolarında-değerlerinde bir eksiklik oluyorsa o zaman miktar artırılıyor
alpaslanmom_ ay_adengunes Bestiron kullandım kilo çarpı 2 kan değerinde milim oynamamış suan kan şurubuna geçtik düşün , o yüzden 17 damla vermiştir