uykusuzanne__ 1prensesannesi__ 4 yaşında oğlum hala öğle uykusu yapıyor😂sabah erken kalkıyor dayanamıyor uyuyor
Birkullanici 1prensesannesi__ benim kız 3 .5 yaşında, kreşte bıraktırdılar ama çok zorluyor bizi, erkenden uyuyup 5.30 , 6 da kalkıyor
1prensesannesi__ uykusuzanne__ orda da var mı peki öğle uykusu normalde 4 yasa kadar uyuması iyiymiş zaten ama bi arkadaşım bırak falan dedi de erken bizim için diye düşünüyorum
1prensesannesi__ Birkullanici tekrar uyumuyor mu peki benimki erken uyandığında yanıma alıyordum yada yanına uzanıyoruz tekrar uyuyor çok erken çünkü
livanurvealpinannesi61 Birkullanici oğlum öğle de uyumazdı akşam geçse yatsa Sabah 6 da kalktığı oluyor bu Sabah 7 de kalktı 5 yaşında akşam 10 a doğru uyuyor ama 12 de uyusa yine erken kalkıyor
uykusuzanne__ 1prensesannesi__ orda uyumuyor canım ben eve getiriyorum yemek yiyip evde uyuyor kreştede uyutuyorlar öğle uykusu var yani orda da
1prensesannesi__ ikiyavruskaannesi uykulari düzeldi mi iyi mi dayanabiliyo4 mu bütün gün peki canım bizimki normalde deliksiz uyurdu ama düzeni bozuldu bu aralar çok nadir de olsa uyanıyor 1-2 kere falan
1prensesannesi__ Anladım canım bakalım bizimki de 2,5 yaşında eğer geç kalkarsa uyutmuyorum,erken uyandığında yani 8,9 gibi uyanirsa öğlen uyutuyorum akşamda yine aynı saatler arasında uyuyor
ikiyavruskaannesi 1prensesannesi__ Şu an oğlum 3 yaşında saat 21:30-22:00 gibi uyuyor. Hatta ben 1 yaşında kardeşi öğle uykusuna uyutunca gel yatağına sende uyu diyordum hayır uykum yok diyor. Gündüz uykusunu bıraktıktan sonra geceleri artık kesintisiz uyuyor.
1prensesannesi__ ikiyavruskaannesi evet maşallah ne güzel bizimki de öyle ama öğlen uykusu yapıyor uyumasa huzursuz oluyor hazır değil uykuyu seviyor biraz 🤭😁
Asyaveannesi04 1prensesannesi__ 4.5 yaşında olacak 2 ay sonra hala uyuyor kızım kreşte erken kalkıyor ve yoruluyor