birtutamorgu Kızlar cidden çok merak ediyorum böyle gün içinde türk kahvesi icinler veya icmeyince rahatsız olanlar içince dinleniyorum diyenler nasıl hissettiriyor ben bikere içtim midem kafam altüst oldu 😂 sütlü köpüklü Nescafe benim favorim 😂😂😂
SooMin birtutamorgu bana çok iyi hissettiriyor sanki dinçlik veriyor, özellikle ev işi yapacaksam içiyorum daha iyi hareket etmemi sağlıyor nescafeyi de hiç sevemedim
Niyesordunbucevabi birtutamorgu kesinlikle içmezsem kötü hissediyorum kendimi kendime gün içinde yaptığım en güzel şey olarak geliyor gerçekten dinleniyorum
hira0502 birtutamorgu bende Türk kahvesi çok nadir içerim genellikle granül kahve ve süt tozlu günde en az 2 kere içerim içmeden kendime gelemem asla😀
SooMin birtutamorgu Belki alışırsanız öyle olmazsınız ya çeşitleri var damla sakızlı dibek onlar belki daha hitap eder size
uykusuzanne__ birtutamorgu evet daha güzel Türk kahvesini de severim ama makinem yok eşimden istiyorum anneler gününde alıcak bakalım😂😂
masal_ece birtutamorgu Ben çok severek içerim sade Türk kahvesi 😋hemde diyetteyim tok tutuyor iyi geliyor yani nescafe sevmem 🙄
hira0502 birtutamorgu ama çayda çok fena bağımlılık yapıyor hatta yazın dışarıdan gelince falan çay içince kendime geliyorum kafamın ağrısı geçiyor valla onunda yeri ayrı 😃