bebekveali Sadece iki üç ay kullanilmis ana kucağı satıyorum. Kızım 8 aylık sürünmek istiyor hareketli diye kullanmiyoruz.Başka da çocuk düşünmediğim için bir süredir öyle duruyor ilgilenenler bakabilir.
HELELEKADIN bebekveali benimki şuan 2 yaşında hala kullanıyor üstüne oturup zıplıyor oturuyor bi benimki mi çok sevdi bunu ya kimse fazla kullanamamış
Mmeelliikkeee HELELEKADIN bizde tepe tepe kullandık valla ablası yaylanıyordu şimdi yeğenim olacak ona kaldı
bebekveali @HELELEKADIN Çok kullanışlı ben şahsen çok memnun kaldım üç ay filan kullandım çok işimizi gördü sonra bi atakları bı sürünme hevesi var derken şimdi oyun mati aldım onda çok zaman geçiriyor evde de çok fazla beşik bebek arac-gereç 4 yas bı çocuk oyuncakları arabaları daha derken üstüme geliyo hepsi buda temizken ihtiyacı olan biri kullansın mantigindayim.
bebekveali Mmeelliikkeee evet baya sağlam 3 buçuk ay anca kullandim hala yeni gibi duruyor. Başka çocuk düşünmedigim için de biri faydalansin istiyorum.
bebekveali @leylaugur 800 olabilir en son çünkü gardrps tan gonderirsem bile 200 lira kadar kesinti oluyor
leylaugur bebekveali şöyle yapalım İnstadan konuşalım ben direk i-ban üzerinden size atayım kesinti yapmaz bende daha hesaplı almış olurum @_leylaugur istek atarsanız sevinirim 🙏🏻