sevalkatk 9 buçuk aylık bebeğim ishal ateş yok çiş çok yapmıyor dişten olur mu ne yedirmeliyim sizce patates muz veriyorum
gg3848 sevalkatk benim kızım diş döneminde ishal oluyor sonra kendiliğinden geçiyor ağzında var mı bir belirti görebiliyor musunuz diş
kirazmevsimi_ sevalkatk bence probiyotik baslayin 2 gune kesiyor hemen ilk kullandiginda bile sayı azaliyor ishalin. Eczaneye yada doktorunuza sorun ayına gore uygun olandan verirler. Biz maflor kullaniyoruz o durumlarda.
seher577 Bende burda beklim bu sabah ishal gibi geldi bilemedim aşırı huysuz dişten dolayı öyle değişik birşey de yemedi yakında dışarı da çıkmadık
sevalkatk seher577 salgın falan da varmış ama başka belirti yok diş çıkartıcak diye düşünüyorum ben ama hala tam çıkartamadı hiç dişi yok henüz
sevalkatk sevalkatk ısırmaya çalışıyor böyle dişi gözüküyor gibi noktalar da var ama diş mi anlayamıyorum
gg3848 sevalkatk evet diş geliyor biraz takip edin kesilmezse doktora götürürsünüz benim kızımın her diş çıkartırken birkaç gün ishal oluyor