cckk Oğlum 1 yaşına girdi ama yürümüyor çok korkuyo tam anlamıyla 11 aylıkken emeklemeye başladı bir yerlerden tutanaraj gidiyo ama ayakta tutmaya çalışacağım zaman oturuyo korkuyo
gizememre cckk 14 aylıkken yürüdü benim kızım da korkuyordu zamanla geliyor o cesaret , 18. Ayına kadar doktorlar sorun yok diyor
denizalismom cckk oğlum da 11 aylıkken emekledi 12.5 aylıkken yürüdü. Sevdiği oyuncakları vs gösterip gelmesini sağlayın. Oğlum bulaşık makinesi çok severdi kapağını açtım ilk desteksiz adımını öyle atmıştı 😂
gg3848 cckk benim kızım da aslında çok erken yürüdü 11 aylık falan parmağımızın ucundan tutup yürüyordu ama çok korkuyordu 13 aylık tamamen yürüdü
aslhnkrts cckk 15 aylıkken yürüdü kızım. Tombik bi bebekti cesaret edemiyordu o zamanlar 1 yaşında fln biz tutunca yürüyordu sadece sonra oturuyodu 😂
yagmurum12 cckk kızım15 aylık olmak üzere yürümüyor.. çokta dert etmiyorum.. Sağlığı yerinde, eninde sonunda yürüyecek
birerkekbirkizannesii cckk 15.5 aylık ılk adım attı 15 ay 1 haftaya kdr desteksız ayakta dahı durmuyordu 16 ay 1 haftalık hala düşe kalka yürüyor